Aizsardzības ministrija aicina Latvijas ģimenes piedalīties konkursā par gatavību krīzes situācijām

Sabiedrība
Sargs.lv
buklets
Foto: Foto: Gatis Dieziņš/Aizsardzības ministrija

Aizsardzības ministrija Latvijas ģimenes aicina piedalīties konkursā, kura mērķis ir veicināt to atbildīgo dienestu atpazīstamību, kuri var tikt iesaistīti dažāda veida krīžu novēršanā.

Kā izskatās dažādu atbildīgo dienestu darbinieku formas tērpi, ir aprakstīts Aizsardzības ministrijas sagatavotajā bukletā “Kā rīkoties krīzes gadījumā”.

Zīmējumus, kurā attēlots kāds no bukletā iekļautajiem pārstāvjiem, jāpievieno Aizsardzības ministrijas  “Facebook” lapā komentāru sadaļā: https://bit.ly/3oEYpQP

Trīs konkursa dalībnieki saņems dāvanu komplektu – somu un citas lietas, kas var noderēt ne tikai krīzes situācijās, bet arī ikdienā.

Buklets “Kā rīkoties krīzes gadījumā” apskatāms Aizsardzības ministrijas portālā “Sargs.lv” https://www.sargs.lv/lv/tema/72stundas .

Trīs laimīgie zīmējumu autori tiks izlozēti 6. novembrī.

“Sargs.lv” jau vēstīja - lai vairotu sabiedrības zināšanas par rīcību jebkura veida krīzes situācijā, Aizsardzības ministrija uzsākusi sabiedrības informēšanas kampaņu, izveidojot rīcības bukletu “Kā rīkoties krīzes gadījumā”. Kampaņas mērķis ir aicināt Latvijas iedzīvotājus aizdomāties par nepieciešamību savlaicīgi sagatavoties krīzes situācijām.  Šīs zināšanas ļaus pārvarēt krīzes pirmās 72 stundas mierīgi.

Dalies ar šo ziņu