Sācies balsojums par interesantāko 2019. gada pastmarku

Sabiedrība
Sargs.lv
pastmarka
Foto: Foto: Gatis Dieziņš/Aizsardzības ministrija

No 3. līdz 16. februārim interneta vietnē delfi.lv iespējams nobalsot par 2019. gada skaistāko un interesantāko pastmarku. Starp 34 pretendentēm ir arī piecas Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem veltītās pastmarkas.

Pagājušajā gadā VAS “Latvijas Pasts” izdeva piecas Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem veltītas pastmarkas. Trīs no tām bija veltījums tieši Latvijas armijas 100. dzimšanas dienai – pastmarkas, uz kurām attēlota izlūkošanas kāpurķēžu bruņumašīna CVR (T), štāba un apgādes kuģis “Virsaitis” un helikopters “Mi-17”.

Vēlāk sadarbībā ar Latvijas Kara muzeju tika izdota arī Bermontiādei veltīta pastmarka, savukārt 2019. gada nogalē “Latvijas Pasts” izdeva Štāba bataljona simtgadei veltītu pastmarku.

Nobalsot par pastmarku iespējams, uzklikšķinot uz saites: https://www.delfi.lv/gada-pastmarka-2019/#gada-pastmarka-2019, izvēloties pastmarku un uzspiežot uz sirsniņas simbola pastmarkas labajā stūrī.

 pastmarkas

Foto: srž. Ēriks Kukutis/Aizsardzības ministrija

Par konkrēto pastmarku no vienas ierīces var balsot vienu reizi 24 stundu laikā, taču vienā balsošanas reizē iespējams izvēlēties vairākas pastmarkas, piemēram, visas bruņotajiem spēkiem veltītās.  

Tāpat aptaujas dalībniekiem ir redzams, cik reižu par katru pastmarku jau nobalsots. Balsojuma rezultāti tiks paziņoti 2020. gada 17. februārī portālā delfi.lv.

Dalies ar šo ziņu