Video: Nodrošinājuma pavēlniecības komandiera maiņas ceremonija

Svinīgā ceremonijā Nodrošinājuma pavēlniecības komandiera amatā stājās pulkvežleitnants Reinis Baško, nomainot līdzšinējo komandieri pulkvedi Kasparu Zdanovski. Svinīgajā Nodrošinājuma pavēlniecības komandiera maiņas ceremonijā piedalījās aizsardzības ministrs Artis Pabriks un Nacionālo bruņoto spēku komandieris ģenerālleitnants Leonīds Kalniņš.

Nodrošinājuma pavēlniecības galvenie uzdevumi ir Nacionālo bruņoto spēku vienību nodrošināšana ar uzdevumu izpildei nepieciešamajiem materiāli tehniskajiem līdzekļiem un visa veida pakalpojumiem, tostarp personāla un materiāltehnisko līdzekļu transportēšanu, medicīnisko aprūpi, kā arī materiāltehnisko līdzekļu uzturēšanu un remontu.

Nodrošinājuma pavēlniecības pakļautībā ir Nodrošinājuma pavēlniecības štābs, trīs Reģionālie nodrošinājuma centri, Autotransporta nodrošinājuma centrs, Medicīnas nodrošinājuma centrs, Apgādes un pakalpojumu centrs, Pārvietošanas koordinācijas centrs, Bruņojuma remonta centrs, Transporta remonta nodrošinājuma centrs un Psihodiagnostikas centrs.

Nodrošinājuma pavēlniecības devīze ir “Mēs nodrošinām uzvaru”.

Dalies ar šo ziņu