Video: bruņotie spēki aicina pieteikties studijām Latvijas Nacionālajā aizsardzības akadēmijā

Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmija ir vienīgā militārā augstskola Latvijā, kas sagatavo Nacionālo bruņoto spēku virsniekus – karavīru un vienību komandierus, un līderus.

Tā piedāvā valsts apmaksātas studiju programmas vidējo un augstāko izglītību ieguvušajiem, studiju laikā kadetiem nodrošinot visas karavīra sociālās garantijas, attīstītu mācību bāzi un profesionālus pasniedzējus, kā arī praksi Latvijā un ārvalstīs.

Ar iegūtu vidējo izglītību aizsardzības akadēmijā var studēt trijās profesionālā bakalaura studiju programmās, tajās apgūstot Sauszemes, Gaisa un Jūras spēku militāro vadību. Savukārt ar augstāko izglītību var apgūt 2. līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmu “Komandējošā sastāva virsnieks”, bet “Virsnieka speciālista pamatkursā” - ārstiem, juristiem, mūziķiem, teologiem un informācijas un komunikāciju tehnoloģiju speciālistiem nepieciešamās militārās zināšanas un iemaņas.

Ar aizsardzības akadēmijas piedāvātajām studiju programmām var iepazīties tās tīmekļvietnes www.naa.mil.lv sadaļā “Studijas”.

Dalies ar šo ziņu