“Daily Mail”: Ukraina devusi triecienu Krievijas bāzei Brjanskas apgabalā

Konfliktu zonas
Sargs.lv/Daily Mail

Ukrainas bruņotie spēki veikuši raķešu triecienu pa agresorvalsts Krievijas bruņoto spēku bāzi Krievijā Brjanskas apgabala Kļintsu pilsētā, ziņo britu medijs “Daily Mail”.

Spriežot pēc saņemtajām ziņām, apšaude notikusi agrā otrdienas rītā.

Sociālajos tīklos un ziņu apmaiņas vietnes “Telegram” kanālos izplatīti fotoattēli ar raķešu lidojuma pēdām debesīs, kā arī ar attēliem, kuros redzami dūmu mutuļi no degošās Krievijas karaspēka bāzes teritorijas.

Kā atgādina “Daily Mail”, Kļintsu pilsēta atrodas aptuveni 64 kilometrus no robežas ar Ukrainu.

“Pēc apšaudes notikuma vietā ieradušies helikopteri ar personālu, kas novērtē trieciena sekas. Spriežot pēc viena no attēliem, kādā no vietējiem "Telegram" kanāliem, inspektori stāvējuši pie bedres, kas acīm redzot bija bumbas krāteris.

Tāpat tiek ziņots, ka uzbrukumā cietusi arī kāda sieviete, kurai esot norauta kāja.

Pēc sākotnējās informācijas, raķešu atlūzas liecina, ka Krievijas bāze apšaudīta ar taktisko ballistisko raķešu sistēmām “Tochka-U”.

Uzbrukumā nodarīto kaitējumu dēļ pilsētā pārtraukta elektrības un ūdensapgāde.

Pēc sākotnējām ziņām Krievijas bruņoto spēku bāzē atradies bruņojums, ko Krievijas agresori izmantoja iebrukumam Ukrainā.

"Sargs.lv" jau vēstīja, ka vēl aprīlī Brjanskā dega naftas bāze. Lai gan uzbrukumā Krievijas agresori apsūdzēja Ukrainu, spriežot pēc pārtvertajām Ukrainas drošības dienesta (SBU) Krievijas militārpersonu telefona sarunām, naftas bāzi apšaudījuši paši Krievijas karavīri.

 

Dalies ar šo ziņu