V. Putina maģija jeb safabricēti propagandas video

Konfliktu zonas
Sargs.lv/Twitter
Ekrānšāviņš no tikšanās video
Foto: Ekrānšāviņš no tikšanās pārraides Patrick Reevell/Twitter

Kremļa medijs "Rossija 24" pārraidījis sanāksmes video, kur Krievijas diktators Vladimirs Putins tiekas ar stjuartēm. Video redzētais uzreiz radīja aizdomas, jo līdzšinēji sarunas ir notikušas pie liela izmēra galdiem, kas V. Putinam liek justies drošāk. Šajā tikšanās reizē V. Putins sēdēja aizdomīgi tuvu teju svešajām sievietēm. Rūpīgāk ieskatoties video materiālā, vairāki "Twitter" lietotāji ir pamanījuši dīvainību, kura liecina, ka video visticamāk ir safabricēts.

V. Putins ar sev ļoti tuvajiem kara līdzdalībniekiem, piemēram, aizsardzības ministru Sergeju Šoigu, iepriekš sēdās pie liela izmēra galdiem. Stjuartu sanāksmē Krievijas diktators bija redzams atrodamies ļoti tuvu teju nepazīstamiem cilvēkiem, kas rada neizpratni, proti, kāpēc šoreiz netika ievērota drošība? Šis jautājums radījās arī vairākiem "Twitter" lietotājiem. "Twitter" lietotājs "KGB Files" piefiksēja teju paranormālu situāciju, proti, V. Putins uz brīdi liek izgaist mikrofona statīvam.

 

Krievijas kontrolētie propagandas mediji regulāri izceļas ar safabricētiem materiāliem, kuru mērķis ir atainot informāciju V. Putinam labvelīgā veidā, taču tikpat regulāri tie aizmirst to izdarīt pietiekami profesionāli, lai to nepamanītu.

Dalies ar šo ziņu