NATO Atbalsta un iepirkumu aģentūra rīko Būvniecības un infrastruktūras industrijas dienu uzņēmējiem

Uzņēmējdarbība un inovācijas
Sargs.lv

19. oktobrī plkst. 14.00 NATO Atbalsta un iepirkumu aģentūra tiešsaistē rīkos Būvniecības un infrastruktūras industrijas dienu, lai informētu uzņēmējus par iespējām piedalīties aģentūras izsludinātajos būvniecības iepirkumos.

Industrijas dienā projektēšanas un būvniecības jomā strādājošie uzņēmēji varēs uzzināt par NATO Atbalsta un iepirkumu aģentūras darbību, pašreizējiem un turpmākajiem projektiem, kā arī sadarbības principiem ar aģentūru, piesakoties uz tās izsludinātajiem iepirkumiem.

NATO Atbalsta un iepirkumu aģentūra sniedz kritiskās infrastruktūras atbalstu NATO un tās dalībvalstīm misiju un operāciju laikā, piedāvājot pielāgotus risinājumus dažādos projekta posmos, sākot no projektēšanas līdz iepirkuma īstenošanai, būvniecībai un objekta uzturēšanai.

NATO Atbalsta un iepirkumu aģentūra ir nozīmīgs Latvijas sadarbības partneris aizsardzības nozares iepirkumu un infrastruktūras attīstības jomā. Lielākie infrastruktūras attīstības projekti, kuriem iepirkumus veikusi aģentūra, ir īstenoti Ādažu bāzē, kā arī Nacionālo bruņoto spēku Aviācijas bāzē Lielvārdē.

NATO Atbalsta un iepirkumu aģentūra atrodas Kapellenā, Luksemburgā, un tās darbība tiek organizēta arī no Francijas, Ungārijas un Itālijas.

Reģistrēties NATO Atbalsta un iepirkumu aģentūras tiešsaistes Būvniecības un infrastruktūras industrijas dienai iespējams līdz 17. oktobrim šeit

Dalies ar šo ziņu