Aizsardzības ministrija atceļ “Industrijas dienu”

Uzņēmējdarbība un inovācijas
Sargs.lv
Industrija
Foto: Foto: Gatis Dieziņš/Aizsardzības ministrija

Aizsardzības ministrijas vadība, cenšoties ierobežot COVID-19 vīrusa izplatību, nolēmusi atcelt šonedēļ plānoto “Industrijas dienu NBS”.

Pagaidām pasākums atcelts uz nenoteiktu laiku. 

Šādu lēmumu ministrijas vadība pieņēmusi, izvērtējot atbildīgo veselības dienestu rekomendācijas COVID-19 izplatības ierobežošanai, kā arī ņemot vērā ārvalstu noteiktos ceļošanas ierobežojumus, kuri ietekmē ārvalstu delegāciju dalību pasākumā.

Ņemot vērā, ka pasākuma norise bija plānota Latvijas Nacionālajā aizsardzības akadēmijā, nejauša vīrusa izplatības gadījumā nāktos slēgt visu šo objektu.

Ministrija uzsver, ka tā darīs zināmu jaunāko informāciju par laiku un vietu, kur pasākums tiks pārcelts, tiklīdz tas būs zināms.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā ministrija lūdz vērsties Aizsardzības ministrijas Nodrošinājuma un aizsardzības investīciju politikas departamenta Industrijas un pētniecības atbalsta nodaļā, kontaktējoties ar vecāko eksperti Intu Spriņģi pa e-pastu:  inta.springe@mod.gov.lv vai tālruni 67335234 vai Latvijas Drošības un aizsardzības industriju federācijā, rakstot e-pastu: info@federacija.lv.

Dalies ar šo ziņu