Aizvadīts bruņoto spēku organizētais šķēršļu skrējiens “ARMY TOUGH RUN 2022”

Sports
Sargs.lv
Sargs.lv

30. jūlijā Siguldā, Kaķīškalnā norisinājās šķēršļu skrējiens “ARMY TOUGH RUN 2022”. Dalībnieki startēja četrās dažādās distancēs – gan individuāli, gan komandās. Sacensībām pieteicās 535 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Polijas, Kanādas, Slovākijas un Amerikas.

Šķēršļi skrējienā bija koncentrēti trīs grupās, kas ļāva dalībniekiem sacensties gan skriešanas, gan šķēršļu posmos. Šķēršļi dalībniekiem grūtības nesagādāja, bet izaicinājumus gan. Ikvienam bija iespēja tos pārvarēt, sadarbojoties un atbalstot vienam otru. Visi dalībnieki sacensībās parādīja savu labāko sniegumu, tomēr šajā gadā augstākos rezultātus Jaunsardzes 4.6 mm distancē uzrādīja Mārtiņš Neimanis un Marta Bērziņa, Tautas 5.56 mm distancē Mārtiņš Kalniņš un Margarita Eperamane, Komandas 5.56 mm distancē Aleksejs, Elviss un Agris no Boksa kluba “Avoti”, savukārt Elites 12.7 mm distancē Jānis Girgensons un Kristīne Kuzņecova.  

Visas dienas garumā jebkuram interesentam bija iespēja vērot un atbalstīt skrējiena dalībniekus, kā arī bērniem tika nodrošināta atpūta piepūšamajās atrakcijās. Neformālā gaisotnē bija iespēja vairāk uzzināt par dažādajām dienesta iespējām bruņotajos spēkos un iepazīt karavīrus, tādējādi pastiprinot sabiedrības uzticību un atbalstu bruņotajiem spēkiem, kā arī paplašinot sabiedrības informētību par aizsardzības jomas darbību Latvijā. 

Pasākuma organizatori vēlas pateikties visiem dalībniekiem un skatītājiem, kuri pavadīja šo dienu sportiskā atmosfērā  kopā ar karavīriem. Šķēršļu skrējienu “ARMY TOUGH RUN” organizēja Nacionālo bruņoto spēku Speciālo operāciju pavēlniecība sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību. Lai uzzinātu vairāk informācijas, apskatītu rezultātus un vizuālos materiālus, apmeklējiet sacensību tīmekļa vietni: www.armytoughrun.lv.      

Aicinām ikvienu piedalīties nākamā gada šķēršļu skrējienā “ARMY TOUGH RUN 2023”. Informācijai sekojiet līdzi sacensību tīmekļa vietnē un sociālajos tīklos.

Dalies ar šo ziņu