Lietuvā sākušās 8. Baltijas karavīru ziemas spēles

Sports
Sargs.lv
Sporta spēles
Foto: NBS Sporta klubs

No 16. līdz 18 februārim dažādās pilsētās Lietuvā notiek jau 8. Baltijas karavīru ziemas spēles, kurās vairākās disciplīnās startēs arī Nacionālo bruņoto spēku komandas. Uz sacensībām Latvijas/NBS izlase ir devusies 56 dalībnieku sastāvā.

Baltijas valstu bruņoto spēku komandas un sportisti šogad sacentīsies tādās disciplīnās kā hokejs, biatlons, slēpošanas apvidus skrējiens un zemledus makšķerēšana. Uz spēlēm devušies arī jaunsargi, kuri, savukārt, startēs slēpošanas un biatlona disciplīnās. Kopā šogad sacensībās no Latvijas/NBS piedalās 56 dalībnieki, un sporta spēles norisināsies gan Viļņā, gan Ignalinā, gan Elektrēnos.

Image

Baltijas karavīru sporta spēles tiks atklātas pulksten 13.00 ar hokeja spēli, kurā spēkiem mērosies Latvijas un Lietuvas komandas.

Tāpat 16. februārī sporta un atpūtas bāzē “Smeceres sils” Madonā norisināsies tradicionālais NBS čempionāts distanču slēpošanā, kurā piedalīsies gan karavīri, gan aizsardzības nozares civilie darbinieki.

Šis ir pirmais šī gada NBS čempionāts, ar kuru tiek iesākta jaunā, 2022. gada NBS sporta pasākumu sezona. Paredzams, ka slēpošanas sacensībās piedalīsies ap 80 dalībnieku.

Dalies ar šo ziņu