Pabriks piedalīsies Biznesa augstskolas “Turība” diskusijā par Latvijas aizsardzības stiprināšanu

Sabiedrība
Sargs.lv
Aizsardzības ministrs Artis Pabriks
Foto: Aizsardzības ministrs Artis Pabriks/Foto: Gatis Dieziņš/Aizsardzības ministrija

Pirmdien, 13. jūnijā, aizsardzības ministrs Artis Pabriks piedalīsies Biznesa augstskolas “Turība” rīkotajā ekspertu diskusijā - viedokļu ringā “Latvijas aizsardzības stiprināšana: ko vēl varam darīt?”.

Diskusijā eksperti apspriedīs to, kā pašlaik tiek stiprināta valsts aizsardzība un ko vēl šī mērķa labā var paveikt valsts un sabiedrība, kā arī to, kā Latvijas aizsardzībā iesaistīt iedzīvotājus un kā palīdzēt sagatavoties krīzes situācijām. Tāpat diskusijas dalībnieki pārrunās starptautisko partneru iesaisti Latvijas kā NATO dalībvalsts drošības stiprināšanā.

Biznesa augstskolas “Turība” rīkotajā diskusijā piedalīsies arī Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmijas vadošā pētniece Ieva Bērziņa, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidents, Biznesa augstskolas “Turība” Attīstības padomes priekšsēdētājs Aigars Rostovskis un atvaļinātais Nacionālo bruņoto spēku brigādes ģenerālis Gundars Ābols. Diskusiju vadīs Haralds Burkovskis.

Ekspertu diskusija- viedokļu rings “Latvijas aizsardzības stiprināšana: ko vēl varam darīt?” notiks 13. jūnijā no plkst.17.00 līdz 18.00, un tās tiešraidi varēs vērot augstskolas Facebook lapā: www.facebook.com/Biznesa.augstskola.Turiba.

Dalies ar šo ziņu