Portāla “Sargs.lv” atklāšanas kampaņa – konkursa “Baltic Communication Awards 2020” fināliste

Sabiedrība
Sargs.lv
portāls Sargs
Foto: Foto: Gatis Dieziņš/Aizsardzības ministrija

Aizsardzības un drošības tematikai veltītā ziņu portāla “Sargs.lv” atklāšanas kampaņa, ko organizēja sabiedrisko attiecību uzņēmums “Repute”, ir starp 2019. gada labākajiem projektiem kategorijā “Publiskā sektora kampaņas” Baltijas lielākajā komunikācijas nozares konkursā “Mi:t&Links. Baltic Communication Awards 2019”.

Portāla “Sargs.lv” atklāšanas kampaņa kategorijā “Publiskā sektora kampaņas” sacenšas ar divām citām Latvijas kampaņām, tai skaitā aģentūras “P.R.A.E. Sabiedriskās attiecības” īstenoto kampaņu “Ballējam izguļam”, kā arī vienu Lietuvas kampaņu – aģentūras “Fabula Hill+Knowlton Strategies” rīkoto Eiropas Parlamenta 2019. gada vēlēšanu kampaņu.

5. martā Latvijas Universitātes Zinātņu mājā Rīgā, Jelgavas ielā 3 notiks visu finālistu prezentācijas, kurās ar pieredzes stāstu par portāla “Sargs.lv” atklāšanas kampaņu dalīsies arī aģentūra “Repute”. Sīkāka prezentāciju programma šeit: https://miitandlinks.com/en/news/shortlist-2020-timeline  

Image
portāls Sargs
Foto: Foto: Gatis Dieziņš/Aizsardzības ministrija

Pilnais saraksts ar pagājušā gada labāko komunikācijas projektu pretendentiem visās kategorijās atrodams: https://miitandlinks.com/en/news/shortlist-2020

“Mi:t&links. Baltic Communication Awards” ir ikgadējs starptautisks komunikācijas nozares konkurss, kura mērķis ir dot iespēju industrijas profesionāļiem dalīties ar labāko praksi, kā arī godalgot labākos projektus un kampaņas.

Visus konkursā iesniegtos darbus vērtē starptautiska žūrija, kurā darbojas eksperti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Īrijas un citām valstīm, pārstāvot biznesu, valsts administrāciju, akadēmiskās aprindas, radošās industrijas un nevalstiskās organizācijas.

Dalies ar šo ziņu