No janvāra Aizsardzības ministrijas valsts sekretāra pienākumus pildīs Rolands Heniņš

Nozares politika
LETA
Aizsardzības ministrijas valsts sekretāra vietnieks Rolands Heniņš
Foto: Gatis Dieziņš/Aizsardzības ministrija

No janvāra Aizsardzības ministrijas valsts sekretāra pienākumus pildīs līdzšinējais vietnieks Rolands Heniņš, sociālajā tīklā "X" informē aizsardzības ministrs Andris Sprūds.

Viņš akcentē, ka pēc līdzšinējā valsts sekretāra lēmuma Jāņa Garisona lēmuma atstāt amatu Aizsardzības ministrijā darbu turpina stipra un profesionāla komanda, kuras primārais uzdevums ir nodrošināt valsts drošību. No janvāra valsts sekretāra pienākumu izpildītājs būs Aizsardzības ministrijas valsts sekretāra vietnieks Rolands Heniņš.

"Turpinām mērķtiecīgu darbu pie aizsardzības nozares prioritāšu īstenošanas un pilnveidošanas, nodrošinot caurspīdīgu iepirkumu sistēmu, stiprinot Nacionālo bruņoto spēku kaujas spējas, ieviešot valsts aizsardzības dienestu, veicinot militārās industrijas attīstību un nemainīgi sniedzot atbalstu Ukrainai," norāda ministrs.

Kā ziņots, Sprūds ir pieņēmis Garisona atlūgumu un novērtē viņa paveikto aizsardzības nozarē. Jānis Garisons ieņēma Aizsardzības ministrijas valsts sekretāra amatu kopš 2015. gada.

Dalies ar šo ziņu