Bruņoto spēku komandieris apmeklēs kampaņas “Esi formā” atklāšanas pasākumu

NBS
Sargs.lv
Komandieris
Foto: Foto: Gatis Dieziņš/Aizsardzības ministrija

Nacionālo bruņoto spēku komandieris ģenerālleitnants Leonīds Kalniņš Ādažu bāzes jaunuzceltajā sporta centrā piedalīsies kampaņas “Esi formā” atklāšanas pasākumā.

“Pieprasītās profesijās sevi var apliecināt neskaitāmos veidos, bet būt sabiedrības un valsts aizsardzības avangardā var tikai Bruņotajos spēkos,”  norāda Nacionālo bruņoto spēku komandieris ģenerālleitnants Leonīds Kalniņš, uzsverot, ka  būšana formā nenozīmē tikai formastērpa nēsāšanu vai labu fizisko formu: “Šis ir jautājums par vērtībām, attieksmi un dzīves filozofiju”.

Nacionālo bruņoto spēku komandieris norāda, ka Bruņotie spēki ir atvērti darba meklētājiem, neatkarīgi no iepriekšējas profesionālās pieredzes: “Nacionālajos bruņotajos spēkos ir pieejamas vairāk nekā 170 specialitātes  un esmu pārliecināts, ka ikviens var sniegt savu ieguldījumu, apgūstot sev jaunu jomu, vai strādājot savā specialitātē, piemēram, kā automehāniķis, smagās tehnikas vadītājs,  finanšu plānotājs, personāla atlases speciālists, medicīnas darbinieks, inženieris, apgādes, vai kādas citas jomas speciālists”.

Pasākuma laikā sabiedrībā zināmi cilvēki, kā arī Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas studenti tiks izaicināti pārliecināties, vai viņi ir formā, izpildot atsevišķus vingrinājumus, ko ikdienā veic karavīri.

Ar šo kampaņu Nacionālie bruņotie spēki vēlas sniegt ieskatu karavīra ikdienā un mainīt priekšstatu, ka Nacionālajos bruņotajos spēkos tiek uzņemti tikai fiziski ļoti izturīgi cilvēki. Piedāvājot stabilitāti, konkurētspējīgu atalgojumu, karjeras un izaugsmes iespējas, Sauszemes spēku mehanizētajā kājnieku brigādē Ādažos tiek gaidīti gan tie, kuriem vēl nav profesijas, gan jaunie speciālisti, kuriem ir vidējā profesionālā vai augstākā izglītība.

Pasākums norisināsies jaunatklātā Ādažu bāzes sporta kompleksa ārtelpās, vienlaikus piedāvājot ekskluzīvu iespēju iepazīties ar vienu no modernākajiem un ievērojamākajiem sporta centriem Latvijā. Pasākuma laikā tiks ievēroti visi ar Covid-19 saistītie ierobežojumi.

Dalies ar šo ziņu