Jūras spēku karavīrs jau otro reizi palīdz policijai aizturēt iereibušu šoferi

Latvijā
Sargs.lv
dzērājs
Foto: Foto: Jūras spēki

Kāds Jūras spēku karavīrs Rīgā uz Jūrmalas gatves jau otro reizi īsā laika posmā policijai palīdzējis aizturēt iereibušu šoferi, aizsardzības nozares ziņu portālu “Sargs.lv” informēja Jūras spēkos.

Karavīrs stāsta, ka, braucot no dienesta vietas uz mājām, ievērojis aizdomīgu automašīnu, kas jau bija nobraukusi no ceļa braucamās daļas. Pieejot pie autovadītāja durvīm, viņš konstatējis, ka mašīnā ir viens cilvēks, kurš visticamāk bijis alkohola reibumā.

Uz karavīra jautājumu – kur kungs dodas, šoferis atbildējis, ka uz Jūrmalu. Tajā brīdī karavīrs sazvanījis Valsts policiju, informējot par situāciju.

Ierodoties notikuma vietā, Valsts policija pārņēma darbu un iereibušais vīrietis ticis aizturēts.

Iereibušo šoferi pamanījušais karavīrs uzsver, ka viņam ir prieks, ka viena bīstama autovadītāja uz ceļiem būs mazāk, jo šādi braucēji ir kā bumba ar laika degli. Pirms dienesta Jūras spēkos karavīrs strādājis Rīgas pašvaldības policijā.

Šis pats Jūras spēku karavīrs jau šā gada oktobrī Bolderājā policijai palīdzēja aizturēt vēl vienu iereibušu šoferi, kurš braucot ar mašīnu reibumā, veicis bīstamus manevrus.

Dalies ar šo ziņu