Izvarošana un zvērības – Ukrainas drošības dienests atkal pārtver okupantu telefonsarunas

Konfliktu zonas
Sargs.lv/Ukrinform
Izvarošanas gadījumi Ukrainā
Foto: Reuters/Scanpix

Ukrainas Drošības dienests publiskojis pārtvertās krievu okupantu telefonsarunas, kurās kārtējo reizi tiek apstiprinātas Krievijas karavīru paveiktās zvērības Ukrainā, kanālā “Telegram” ziņojis Ukrainas drošības dienests.

“Drošības dienests noklausījies jaunas krievu okupantu telefonsarunas, atklājot jebkādu morālo normu trūkumu Krievijas armijā. Viens Krievijas iebrucējs, kurš uzjautrinot savu sievu, stāsta, ka  trīs tankisti paņēma un izvaroja 16 gadīgu meiteni. Turklāt sarunā dzirdams, ka viņa sieva ļoti uzjautrinājās,” teikts vēstījumā.

Kādā citā telefonsarunā dzirdams, kā krievu okupants stāsta savam tēvam par Vidusāzijas  šķirnes suņa slepkavību.

Krievu okupants saka: "Aizvakar tika nožmiegts Alabaja. " Uz tēva pārsteigto jautājumu: “Ko tu ēd suņus vai ko? Vai tev vispār nav ko ēst?”, karavīrs mierīgi atbild, ka ir sausās uzturdevas, bet gribas arī gaļu, bet “vistas un zosis jau ir apēstas.”

“Šāda ir Krievijas armija, kas skaidru militāru uzdevumu vietā, veic bezmērķīgas darbības, piemēram, veicot "denacifikāciju"”, atzīmēja Ukrainas drošības dienests.

Turklāt 29.martā Ukrainas drošības dienests  publicēja telefonsarunas, kurās okupantu komandieri dod tiešas pavēles iznīcināt Ukrainas ciematus.

Dalies ar šo ziņu