Bijušais Putina draugs neslēpj: “Viņš vēlas pazemot cilvēkus”

Ārvalstīs
Sargs.lv/UNIAN
Sergejs Pugačovs
Foto: Ekrānšāviņš no intervijas video "Youtube.com"

Krievijas diktatora Vladimira Putina galvenā iezīme ir - vēlme pazemot cilvēku, ar kuru viņš komunicē, to intervijā ukraiņu žurnālistei Aļesai Bastman pastāstīja Krievijas uzņēmējs, Putina bijušais tuvs draugs Sergejs Pugačovs, kurš tagad dzīvo Francijā.

"Putins ir tāds cilvēks, kādu jūs redzat. Ar saviem stulbajiem jokiem. Tas ir, viņam nav grimases - tāds viņš ir dzīvē un komunikācijā. Viņš necenšas atstāt iespaidu uz kādu cilvēku. Visi viņam “pielaizās” vairāk, nekā divdesmit gadus, tāpēc viņam šķiet, ka tas ko viņš dara ir ideāli. Atceros, kā viņš ņirgājās par (Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītāju Sergeju) Nariškinu, bet tie ir daži personīgi stāsti. Viņam patīk sadisms attiecībās. Es tik daudz reižu esmu bijis liecinieks šādām situācijām Tā ir viņa galvenā iezīme - mēģināt pazemot un ne tikai padotos. Viņš pazemo cilvēkus, kuri viņu pazīst trīsdesmit gadus vai pat vairāk. Viņam patīk ne tikai pazemot, bet arī parādīt, kurš ir noteicošais," intervijā atklāja S. Pugačovs.

Vēl S. Pugačovs stāstīja par to, ka pašreizējā Krievijas Federācijas Hmeļņickas apgabala padomes vadītāja Valentīna Matvijenko, iepriekš, tika uzskatīta par diktatora Putina pēcteci. Turklāt V. Matvijenko ir viena no tiem pārstāvjiem, kura atbalsta karu pret Ukrainu un Putina agresīvo politiku, neskatoties uz viņas ukraiņu saknēm.

Dalies ar šo ziņu