“Sargs.lv” rīkos publisko sarunu “Kādus šķēršļus plānots izvietot uz austrumu robežas un cik efektīvi tie var kavēt pretinieku?”

Latvijā
Sargs.lv
Namejs 2023
Foto: Gatis Dieziņš/Aizsardzības ministrija

Ceturtdien, 18. aprīlī, pulksten 14.00 aizsardzības nozares ziņu portāls “Sargs.lv” rīkos tiešsaistes publisko sarunu “Kādus šķēršļus plānots izvietot uz austrumu robežas un cik efektīvi tie var kavēt pretinieku?”.

Sarunā piedalīsies Nacionālo bruņoto spēku Apvienotā štāba Operatīvās plānošanas departamenta priekšnieka vietnieks pulkvedis Guntars Strazdītis, savukārt sarunu vadīs “Sargs.lv” redaktors Kārlis Roķis.

Sarunas gaitā plānots ieskicēt, kāda veida šķēršļus un kādās kombinācijās plānots veidot uz Latvijas austrumu robežas, lai efektīvi atturētu, apturētu un vajadzības gadījumā arī iznīcinātu pretinieku.

Portāls “Sargs.lv” aicina sabiedrību, īpaši pierobežas iedzīvotājus, sekot līdzi sarunai un tajā aktīvi iesaistīties, iesūtot savus jautājumus pulkvedim G. Strazdītim pirms diskusijas uz e-pasta adresi sargsatmod [dot] gov [dot] lv vai kā ziņojumus portāla “Sargs.lv” “Facebook” kontā, vai rakstot tos komentāru sadaļā zem diskusijas tiešraides.

Tiešsaistes publiskā saruna “Kādus šķēršļus plānots izvietot uz austrumu robežas un cik efektīvi tie var kavēt pretinieku?” būs skatāma “Latvijas armija” un “Sargs.lv” sociālā tīkla “Facebook” lapās un video straumēšanas vietnes “YouTube” kanālos.

Dalies ar šo ziņu