Ādažu bāzes Sporta kompleksā ieguldīti vairāk nekā 19 miljoni eiro

Latvijā
Sargs.lv
Sporta komplekss
Foto: Foto: Aizsardzības ministrija

 Ādažu bāzē pabeigta jaunā Sporta kompleksa būvniecība, kura kopumā izmaksājusi 19,3 miljonus eiro.

 Sporta kompleksā ietilpst dažādas sporta zāles, piemēram, basketbola zāle, florbola/handbola zāle, cīņas zāle, boksa zāle, galda spēļu telpa, atlētikas un grupu nodarbību zāles, kā arī telpa, kas paredzēta alpīnisma nodarbībām.

Sporta kompleksa teritorijā būs pieejams vieglatlētikas stadions un mākslīgā zāliena futbola laukums, pludmales volejbola laukumi, basketbola/strītbola laukumi, tenisa laukumi, kā arī ielu vingrošanas laukums.

Svinīgi atklāt jauno sporta kompleksu plānots 25.augustā, klāt esot aizsardzības ministram Artim Pabrikam, Nacionālo bruņoto spēku komandierim ģenerālleitnantam Leonīdam Kalniņam, Sauszemes spēku  Mehanizētās kājnieku brigādes komandierim pulkvedim Sandrim Gaugeram, NATO kaujas grupas Latvijā un Kanādas bruņoto spēku pavēlniecības vadībai, karavīriem un citiem aicinātiem viesiem.

Būvniecības projekta kopējās izmaksas ir 19, 3 miljoni eiro. Projekta īstenošanu veica uzņēmums AS “UPB”. 

"Sargs.lv" iepriekš vairākkārt rakstīja, ka Ādažu bāzē līdz šim akūti trūcis karavīriem domāts sporta komplekss. Līdzšinējā sporta zāle bija gan nepietiekama savu izmēru ziņā, gan bija avārijas stāvoklī. Tādēļ tika pieņemts lēmums par jauna un moderna sporta kompleksa celtniecību, ko varēs izmantot gan Latvijas, gan sabiedroto valstu karavīri.      

Dalies ar šo ziņu