Video: Ielūkojies Baltijā pirmā aizsardzības un drošības tēmām veltītā portāla "Sargs.lv" atklāšanā

6. novembrī Esplanādes parkā pie Raiņa pieminekļa tika oficiāli atklāts Baltijā pirmais aizsardzības un drošības tematiem veltītais ziņu portāls “Sargs.lv”, ko izstrādājusi Aizsardzības ministrija.

Portāla “Sargs.lv” mērķis ir kļūt par primāro ziņu avotu, kur gūt ticamu un drošu informāciju par aizsardzības aktualitātēm. “Sargs.lv” nodrošinās uzticamu, pārbaudītu un aktuālu informāciju par aizsardzības un drošības tematiem Latvijā un ārvalstīs, tādejādi veicinot sabiedrības informētību par rīcību dažādās apdraudējuma situācijās.

Portāla atklāšanas pasākumā piedalījās aizsardzības ministrs Artis Pabriks, Nacionālo bruņoto spēku komandieris ģenerālleitnants Leonīds Kalniņš un portāla galvenais redaktors Kārlis Roķis.

Pasākuma muzikālo noformējumu nodrošināja Zemessardzes orķestris diriģenta kapteiņa Anda Kareļa vadībā. Tāpat pasākuma apmeklētājiem bija iespēja iepazīties ar Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes tehniku un ekipējumu, piedalīties dažādās aktivitātēs, kā arī uzzināt vairāk par dienestu bruņotajos spēkos.

Dalies ar šo ziņu