Karavīri sniedz palīdzību Ādažu novadā avarējušās automašīnas vadītājai

Latvijā
Sargs.lv

Karavīri sniedz palīdzību Ādažu novadā avarējušās automašīnas vadītājai

4.martā ap plkst.11:50 Ādažu novadā uz Iļķenes ceļa netālu no Ādažu poligona sporta šautuvju kompleksa avarēja privātā automašīna „Opel” – sievietes vadītā automašīna nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās ceļa malā esošajos kokos, un šautuves metāla stiepļu žogā. 

Pirmie ceļu satiksmes negadījumu pamanīja šautuves patruļas norīkojuma karavīri, kuri operatīvi reaģēja un par negadījumu nekavējoties ziņoja Ādažu garnizona dežūrvirsniekam un mediķiem, bet pa tālruni 112 izsauca neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādi, Valsts policijas un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāvjus. 

Notikuma vietā pirmie ieradās 3.reģionālā nodrošinājuma centra mediķi, bet, ņemot vērā, ka automašīna bija smagi bojāta un cietusī sieviete iesprostota, pirmo medicīnisko palīdzību viņai uzreiz sniegt nevarēja, lai arī karavīri mēģināja atbrīvot iesprostoto sievieti. 

Tikai ierodoties VUGD brigādei, automašīna ar speciālo aprīkojumu tika sagriezta un cietusī sieviete izņemta ārā. Neatliekamās medicīnas palīdzības brigāde sāka pirmās palīdzības sniegšanu, taču pēc desmit minūtēm cietusī sieviete notikuma vietā mira. 

Negadījums notika uz Ādažu pašvaldības ceļa.

Dalies ar šo ziņu