Jaunsargiem godalgotas vietas 9. Baltijas karavīru sporta spēlēs

Jaunsardze
Sargs.lv

Jaunsargiem godalgotas vietas 9. Baltijas karavīru sporta spēlēs

No 28.jūnija līdz 1.jūlijam 314. Jēkabpils jaunsargu vienība piedalījās 9.Baltijas karavīru sporta spēlēs, kuras notika Igaunijā. Vecuma grupās no 12 līdz 14 un no 15 līdz 18 gadiem piedalījās desmit jaunsargi.

Orientēšanās sacensībās Jēkabpils jaunsargi izcīnīja divas pirmās un vienu otro vietu, bet komandu vērtējumā – 1.vietu. 29.jūnija pēcpusdienā notika sacensības pludmales volejbolā un virves vilkšanā, kur interesantā un spraigā cīņā jaunieši izcīnīja otrās vietas.

30. jūnijā notika sacensības vasaras biatlonā un strītbolā. Arī vasaras biatlonā Jēkabpils jaunsargi izcīnīja godpilno otro vietu. Jēkabpiliešus mazliet pārsteidzis tas, ka vasaras biatlonā nebija ieroču piešaudes. Jaunsargi šāva ar tiem pneimatiskajiem ieročiem, uz kuriem norādīja organizatori.

Draudzīgas attiecības sacensību laikā Latvijas komandas jaunsargiem izveidojās ar Lietuvas komandas jauniešiem. Pēc jaunsargu domām, 9. Baltijas karavīru sporta spēles stiprina draudzības saites starp Baltijas valstīm un dot iespēju pārbaudīt savus spēkus un prasmes starptautiska līmeņa sacensībās.

Dalies ar šo ziņu