Noslēdzies Nacionālo bruņoto spēku čempionāts telpu futbolā

Sports
Sargs.lv
Futbols
Foto: Foto: Aizsardzības ministrija

No 6. līdz 8. decembrim Nacionālo bruņoto spēku Sporta klubā norisinājās Nacionālo bruņoto spēku čempionāts telpu futbolā 1. un 2. līgā, katrā līgā startējot pa septiņām komandām.

Nacionālo bruņoto spēku čempionātā telpu futbolā uzvaru izcīna Zemessardzes 3. Latgales brigādes un Nodrošinājuma pavēlniecības komandas

6. decembrī tika aizvadītas 1. līgas grupu spēles, kur pēc savstarpējām cīņām līderu godu A grupā izcīnīja Militārās policijas komanda, bet B grupā Zemessardzes 3. Latgales brigāde.

Pēdējā spēlē cīņā par piekto vietu tikās Gaisa spēku un Kājnieku skolas komandas.  Uzvaru ar rezultātu 1:0 izcīnīja Gaisa spēku komanda.

7. decembrī laukumā devās 2. līgas komandas un aizraujošās cīņās noskaidroja spēku samērus. A grupā pirmo vietu izcīnīja Speciālo operāciju pavēlniecības, bet B grupā Nodrošinājuma pavēlniecības komanda, nepiedzīvojot nevienu zaudējumu.

Cīņā par piekto vietu ar rezultātu 3:0 uzvarēja Zemessardzes Studentu bataljona komanda, pārspējot Nodrošinājuma pavēlniecības 3.Reģionālā nodrošinājuma centra komandu.

8. decembrī sākās izslēgšanas spēles un cīņas par godalgām. Fināla diena sākās ar divām 1. līgas pusfinālu spēlēm. Pirmajā spēlē tikās Militārās policijas un Štāba bataljona komandas. Šajā mačā pārāki ar rezultātu 4:1 bija Militārās policijas pārstāvji, tādējādi nodrošinot vietu finālā. Kā otrie finālisti pievienojās Zemessardzes 3. Latgales brigādes komanda, ar rezultātu 1:0 pārspējot Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes komandu.

Savukārt 2. līgas pusfinālu spēlēs pirmā cīņa notika starp Jūras spēku un Speciālo operāciju pavēlniecības komandu, kurā uzvaru ar rezultātu 2:1 izcīnīja Jūras spēku komanda. Otrajā spēlē pārliecinošu uzvaru ar 4:1 guva Nodrošinājuma pavēlniecība, pārspējot Nacionālo bruņoto spēku Apvienotā štāba komandu.

Spraigie notikumi pusfināla mačos liecināja, ka neviens nav gatavs piekāpties cīņā par iespējami augstākajām vietām.

1. līgas mačā par trešo vietu Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes komanda pārspēja Štāba bataljona komandu ar rezultātu 2:1, bet par 1. līgas čempioniem kļuva Zemessardzes 3. Latgales brigādes komanda, finālā pārspējot Militārās policijas komandu ar rezultātu 3:1.

2. līgas cīņā par trešo vietu tikās Nacionālo bruņoto spēku Apvienotā štāba un Speciālo operāciju pavēlniecības komandas. Spēle noslēdzās ar rezultātu 1:0 Nacionālo bruņoto spēku Apvienotā štāba komandas labā. Finālā aizraujošā spēlē Nodrošinājuma pavēlniecības komanda pārspēja Jūras spēku komandu ar rezultātu 3:0, izcīnot 2.līgas čempiona titulu.

Dalies ar šo ziņu