Reperis R.2.R.S. dziesmā “Esi viens no mums” aicina kļūt par karavīru

Dzīvesstils
Sargs.lv
mūzikas klips
Foto: ekrānšāviņš no oficiālā videoklipa

Jūlija vidū pie klausītāju un repa mūzikas cienītājiem ir nonākusi  karavīra Artūra Strēlnieka jeb repera R.2.R.S. jaunā dziesma  “Esi viens no mums”, kas ir aicinājums kļūt par karavīru.

Reperis R.2.R.S. dziesmā “Esi viens no mums” aicina kļūt par karavīru

Dziesma tapusi dienesta laikā Afganistānā, Mazarišarīfas bāzē. R.2.R.S. ir aktīvā dienesta karavīrs Nacionālajos bruņotajos spēkos. Gandrīz visas repera R.2.R.S. dziesmas ir veltītas tādām tēmām kā patriotisms, gods, biedriskums un karavīra dzīve. Dziesma “Esi viens no mums”  ir no topošā albuma “No visām pusēm”, kura iznākšana gaidāma nākamā gada sākumā.

Videoklips dziesmai ir tapis no dienesta brīvajā laikā Mazarišarīfas bāzē. Videoklipā ir redzami Latvijas un Vācijas kontingenta karavīri, kā arī fragmenti no “ Sabre Strike 2016” mācībām Latvijā.

Artūrs Strēlnieks ir Militārās policijas karavīrs, kurš brīvajā laikā repo par sociāli aktuālām un patriotiskām tēmām. 2015.gadā koncertā “Latviešus strēlniekiem 100”, Artūrs Strēlnieks izpildīja dziesmu “Patriots” kopā ar Miku Dukuru.

Līdz šim populārākā Artūra Strēlnieka  dziesma ir “Kareivis mieram”, kuras videoklips sociālās saziņas vietnē “YouTube” ir skatīts vairāk nekā 80 000 reižu.

Dalies ar šo ziņu