Publiskajā lekcijā diskutēs par NATO Stratēģiskās komunikācijas izaicinājumiem

Latvijā
E240D3658E5E4D88A647BBA66164807D.jpg

Publiskajā lekcijā diskutēs par NATO Stratēģiskās komunikācijas izaicinājumiem

Tiek organizēta Sabiedroto spēku augstākās virspavēlniecības Eiropā Stratēģiskās komunikācijas vadītāja Marka Leitija (Mark Laity) publiskā lekcija „Perception becomes reality – the Strategic Communications challenge” („Kad pieņēmumi kļūst par realitāti – stratēģiskās komunikācijas izaicinājumi”), kas norisināsies 13.maijā plkst.16:00 Rīgas Stradiņa universitātē (Dzirciema iela 16), 3.auditorijā. Tiek aicināti piedalīties visi interesenti.

Lekcija tiks veltīta šobrīd aktuālām tēmām – NATO Stratēģiskās komunikācijas politikas īstenošanai un tās lomai starptautiskajās operācijās, kā arī Latvijas iniciatīvai izveidot Stratēģiskās komunikācijas izcilības centru. Lekcijas galvenais mērķis ir iepazīstināt ar NATO Stratēģiskās komunikācijas principiem, ar tās nozīmi un pielietojumu šobrīd aktuālo starptautisko drošības jautājumu risināšanā.

M.Leitijs ir vadošais NATO Stratēģiskās komunikācijas eksperts, kas piedalījies Stratēģiskās komunikācijas politikas izstrādāšanā un ieviešanā, kā arī bijis ilggadējs BBC korespondents. M.Leitija vadītais Stratēģiskās komunikācijas departaments koordinē visas NATO militārās informācijas operācijas.

Lekcijā tiks meklētas atbildes jautājumiem - kā uzvarēt informācijas karā?, kādi līdzekļi ir izmantojami, lai izplatītu spēcīgu vēstījumu?, kāda loma ir Stratēģiskajai komunikācijai realitātes konstruēšanā?, kāda ir Stratēģiskās komunikācijas loma starptautiskajās operācijās?

Diskusiju vadīs Rīgas Stradiņa universitātes Eiropas Studijas fakultātes docents un žurnālists Edijs Bošs. Lekciju organizē Aizsardzības un Ārlietu ministrija sadarbībā Latvijas Transatlantisko organizāciju.

Lekcija notiks angļu valodā, un reģistrēties tai var šeit:  ej.uz/Laity vai ej.uz/stratcom .

Dalies ar šo ziņu