Bruņoto spēku bigbends dodas "Ceļojumā" uz Bausku, Auci, Daugavpili un Ludzu; orķestris – uz Liepāju

Latvijā
6DE20B2D8C234DCB99DA62D6BF3E77A1.jpg

Bruņoto spēku bigbends dodas "Ceļojumā" uz Bausku, Auci, Daugavpili un Ludzu; orķestris – uz Liepāju

17.aprīlī Bauskā kultūras centra zālē, 18.aprīlī Auces kultūras centra zālē, 16.maijā Daugavpils novada kultūras centra zālē un 17.maijā Ludzas Tautas nama zālē ar savu jauno  koncertprogrammu „Ceļojums„ klausītājus priecēs Nacionālo bruņoto spēku bigbends.

Bigbenda mūziķi daudz laika pavada, ceļojot pa visu Latviju. Tāpēc arī jaunā koncertprogramma ir veidota, kā atskats uz piedzīvoto un pārdzīvoto tuvākos un tālākos pārbraucienos. Ceļojums mūzikā, ceļojums autobusā vai ceļojums laikā būs tas, par ko mūziķi vēlēsies pastāstīt saviem uzticamajiem klausītājiem.  

Koncertu diriģēs un vadīs kapteinis Aleksandrs Kreišmanis.

Savukārt Nacionālo bruņoto spēku orķestris 10.aprīlī ceļos uz Liepāju.

1.februārī Rīgas Latviešu biedrības nama Zelta zālē izskanēja Nacionālo bruņoto spēku orķestra solistes virsseržantes Dzintras Knābes jubilejas koncerts.

Ņemot vērā klausītāju lielo interesi, 10.aprīlī plkst.19 šī koncertprogramma tiks atkārtota Liepājā, Graudu ielas koncertzālē.

Orķestra sitaminstrumentu grupa jubilāres vadībā sagatavojusi jaunu koncertprogrammu „Tāda esmu!”. Tas ir veltījums orķestrim, kurā aizvadīti gandrīz 20 dienesta un radoša darba gadi. Koncertam sagatavotie aranžējumi, šova elementi, deju soļi un citas radošas izpausmes tapušas, pateicoties Dzintras Knābes neizsīkstošajai enerģijai un apbrīnas pilnajām darbaspējām.

Turpinot līdzšinējo Latvijas armijas tradīciju, ieeja koncertā būs bez maksas.

Dalies ar šo ziņu