Nacionālo bruņoto spēku izpletņlēcēju izlase gūst panākumus starptautiskās sacensībās

Sports
Sargs.lv
32D0104EBC184ACDABD86F1709C2D753.jpg

Augustā Nacionālo bruņoto spēku izpletņlēcēju izlase piedalījās Lietuvas un Polijas atklātajos  izpletņlēkšanas čempionātos, izcīnot godalgotas vietas.

Nacionālo bruņoto spēku izpletņlēcēju izlase gūst panākumus starptautiskās sacensībās

Sacensībās Marijampoles aeroklubā, Lietuvā viena no divām Nacionālo bruņoto spēku komandām 11 Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas komandu konkurencē izcīnīja godpilno pirmo vietu. Būtiskus sasniegumus čempionātā Lietuvā Latvijas karavīri guva arī personiskajā vērtējumā, izcīnot vienu sudraba un vienu bronzas medaļu.

Savukārt Polijas militārajā atklātajā izpletņlēkšanas čempionātā Poznaņas aeroklubā  Nacionālo bruņoto spēku karavīri septiņu komandu konkurencē ieguva trešo vietu piezemēšanās precizitātē, lecot ar klasiskajiem izpletņiem.

Arī individuālajā vērtējumā rezultāti ir ļoti labi – 28 dalībnieku konkurencē Nacionālo bruņoto spēku pārstāvji Poznaņā ieguva 3., 11. , 14. un 17. vietu.

Polijas militārajā atklātajā izpletņlēkšanas čempionātā piedalījās pavisam 11 karavīru komandas no Latvijas, Polijas, Nīderlandes un Palestīnas.

Latvijas karavīru dalību sacensībās organizē Nacionālo bruņoto spēku “Sporta klubs”,  Mācību vadības pavēlniecības apakšvienība. Sporta kluba darbības mērķis ir organizēt un īstenot Nacionālo bruņoto spēku karavīru un kadetu militāri fiziskās sagatavošanas procesu, veicinot katra karavīra, kadeta un vienību fiziskās sagatavotības līmeņa paaugstināšanu.

Dalies ar šo ziņu